طرز تهیه قهوه موکا به روش های مختلف – کافه خور

با سلام خدمت بازدید کنندگان وبسایت کافه خور . در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا به دو روش مختلف آموزش دهیم . امیدوارم این روش مورد قبول شما دوستان قرار گرفته باشد . 

قهوه یکی از نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد اما ساخت قهوه نیاز به تجربه و حرفه خاص خود دارد . در این مقاله به قهوه موکا ( موکاچینو ) و طرز تهیه آن میپردازیم .

قهوه موکا به صورت سرد و گرم درست میکنند . قهوه موکا ترکیبی از شیر و اسپرسو است . قهوه موکا با دانه های موکا تفاوت دارد .(  نوشیدنی گفته میشود که مانند لاته ترکیبی از اسپرسو با شیر جوشیده است اما مقداری شکلات یا کاکائو به آن اضافه میشود در حالی که دانه های قهوه موکا، نوعی از دانه های قهوه هستند که تاریخچه کشت آنها به شهری به نام موکا در کشور یمن بر میگردد )

این نوشیدنی مناسب برای یک فصل گرم و فصل سرد میباشد . 

در ادامه مقاله به دو روش قهوه موکا میپردازیم . البته روش های مختلفی برای درست کردن این نوشیدنی منحصر به فرد است .

 

 

طرز تهیه قهوه موکا ( روش اول )

۱ – پودر شکلات و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید . (کمی آب اضافه کنید تا مقداری کاراملی شود . )

میتوانید از سس شکلات نیز استفاده کنید یا در صورتی که میخواهید کمی طعم تلخ داشته باشد به آن شکلات تلخ اضافه کنید . در صورت استفاده از شکلات آن را با بخار آب به صورت مایع در بیاورید . ( در صورت قرار گرفتن زیادی روی حرارت ، طعم شکلات عوض میشود . )

۲ – در این مرحله قهوه را آماده میکنیم . میتوانید اسپرسو را اضافه کنید اما اگر طعم تلخ و تیز اسپرسو را دوست ندارید میتوانید از قهوه دمی نیز استفاده کنید .

برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید :  مخزن زیر آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف فوقانی پودر قهوه را اضافه کنید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید میتوانید روی مخزن پایین آن کمی آب سرد بریزید تا قهوه شما نسوزد و طعم آن تغییر نکند .

شما میتوانید با قهوه جوش نیز این کار را انجام دهید به صورتی که آب سرد را با قهوه اضافه کنید تا زمانی که به جوش آمد صبر کنید .

۳ – در این مرحله شیر را بجوشانید .

اگر تزیین قهوه موکا برای شما مهم است میتوانید زمانی که شیر نزدیک به نقطه جوش شد آن را خاموش کنید و اضافه شیر را به عنوان کف شیر به قهوه موکا خود اضافه کنید . 

۴ – این مرحله آخر است .

حالا همه مواد ما آماده است کافی است آن ها را به صورت لایه به لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفه ای نزدیک شود. در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بریزید. به قهوه موکا خود را اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید.

در آخر میتوانید کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین تزیین کنید.

طرز تهیه قهوه موکا ( روش دوم )

۱ – قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا  شروع به جوشیدن کند و بعد از روی حرارت بدارید.

۲ – شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود .

۳ –

شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.

در ابتدای مقاله گفته شد که این قهوه را سرد نیز میتوانید میل کنید . برای این کار آن را کمی در یخچال قرار دهید . 

ما را در اینستگرام فالو کنید . 

به اشتراک بگذارید

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ارسال درخواست معرفی کافه